Key Note at Uppsala Public Management Seminar 2020

On the 18th of March I will give a key note about work environment and digitalisation at the Uppsala Public Management Seminar 2020. When invited they want me to talk a bit about New Public Management and digitalisation, so that will be one theme. The key note will be in Swedish

 

Hur påverkas arbetslivet och arbetsmiljön av digitalisering?

Digitaliseringen är fantastisk och skapar nya möjligheter i samhället. Vi digitaliserar också alltmer och nya tekniker driver förändringen. Det vi ofta glömmer bort är att digitaliseringen i arbetslivet också påverkar vår arbetsmiljö. Under den här föreläsningen kommer Åsa Cajander att berätta om forskningsfronten inom området digitalisering och arbetsmiljö med illustrerande exempel. Föreläsningen kommer att beröra fragmentering av tid, förändringar i arbetsuppgifter och problemet med att vara ständigt uppkopplad och nåbar. Föreläsningen kommer också att innehålla rekommendationer och råd kring hur man digitaliserar med arbetsmiljön i fokus.

 

 

See you there